WINE & FOOD EVENING

wine_food3

st 29. 5. 2019 19h

Hotel Troja, Trojská 1, Praha 8

Další z degustačních večeří v Hotelu Troja se ponese v jarním duchu. Těšit se tedy můžete na svěží a lehčí vína v následujících gastronomických snoubeních.

Amouse bouche & welcomedrink
Mousse z kozího sýra s chřestem a jahodou
Vinho Verde blanco frizzante, Calcada, Vinho Verde

Pošírované křepelčí vejce s avokádovým guacamole a ředkvičkou na slunečnicovém chlebu
Petit Gascoun blanc 2018, Les Freres Laffitte, Gascogne
Sauvignon blanc 2017, Direder, Wagram

Filátko z mořského vlka na vlažném salátu z bulguru, černé čočky s tomatovým concasé, petrželkou a pěnou z pečeného česneku
Loureiro - Alvarinho 2017, Calcada, Vinho Verde
Weissburgunder Classic 2017, Erste+Neue, Alto Adige

Kachní ragů na červeném víně s karotkou, řapíkatým celerem a parmazánovým risottem
Vini del Re Lambrusco Grasparossa Secco, Settecani, Emilia-Romagna
Lambrusco Metodo Classico 2006, Lini 910, Emilia-Romagna

Tagliata z hovězího vyzrálého flanku s hráškovým pyré a grilovanými novými bramborami
Pinotage 2017, Stellenrust, Stellenbosch
Blaufrankisch Selection 2011, Juris, Burgenland

Šlehané mascarpone s drcenými karamelovými sušenkami a kumquat omáčkou
Riesling Spatlese 2018, Weingut Geil, Rheinhessen

 

Cena večeře s degustací jest 950 Kč

O další informace a rezervace prosím pište na info@foltynwine.cz nebo volejte na 605437486.
Rezervace nutná! 

Těšíme se na Vás!
Marek, Kristýna & Team

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.