WINE & FOOD EVENING

wine_food3

st 29. 5. 2019 19h

Hotel Troja, Trojská 1, Praha 8

Další z degustačních večeří v Hotelu Troja se ponese v jarním duchu. Těšit se tedy můžete na svěží a lehčí vína v následujících gastronomických snoubeních.

Amouse bouche & welcomedrink
Mousse z kozího sýra s chřestem a jahodou
Vinho Verde blanco frizzante, Calcada, Vinho Verde

Pošírované křepelčí vejce s avokádovým guacamole a ředkvičkou na slunečnicovém chlebu
Petit Gascoun blanc 2018, Les Freres Laffitte, Gascogne
Sauvignon blanc 2017, Direder, Wagram

Filátko z mořského vlka na vlažném salátu z bulguru, černé čočky s tomatovým concasé, petrželkou a pěnou z pečeného česneku
Loureiro - Alvarinho 2017, Calcada, Vinho Verde
Weissburgunder Classic 2017, Erste+Neue, Alto Adige

Kachní ragů na červeném víně s karotkou, řapíkatým celerem a parmazánovým risottem
Vini del Re Lambrusco Grasparossa Secco, Settecani, Emilia-Romagna
Lambrusco Metodo Classico 2006, Lini 910, Emilia-Romagna

Tagliata z hovězího vyzrálého flanku s hráškovým pyré a grilovanými novými bramborami
Pinotage 2017, Stellenrust, Stellenbosch
Blaufrankisch Selection 2011, Juris, Burgenland

Šlehané mascarpone s drcenými karamelovými sušenkami a kumquat omáčkou
Riesling Spatlese 2018, Weingut Geil, Rheinhessen

 

Cena večeře s degustací jest 950 Kč

O další informace a rezervace prosím pište na info@foltynwine.cz nebo volejte na 605437486.
Rezervace nutná! 

Těšíme se na Vás!
Marek, Kristýna & Team

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení